Anti Varroa

Tratament apicol

Conținutul

  tratament apicol

  În prevenirea şi combaterea ectoparaziţilor acarieni, căpuşe, păduchi Se utilizează numai diluat, bine omogenizat. Soluţia se prepară în momentul utilizării. Se toarna in recipientele aparatelor de tip Furetto,Difureto sau Fogger.

  tratament apicol

  Se repeta tratamentul la odata la 7 zile 3 tratamente la 7 zile distanta. Ultimul tratament trebuie efectuat in lipsa puietului capacit. Atentionari speciale: dupa utilizare se scoate solutia cu amitraz  dispozitivele de tratamentse si se spala cu ulei de tratament apicol. Se dau cateva fumuri doar cu ulei de parafina pentru a curata teava.

  tratament apicol

  Daca se lasa solutia cu amitraz in aparat intre tratamente exista posibilitatea ca amitrazul sa infunde teava prin procesul de cristalizare. Pentru eliberarea produselor medicinale de uz veterinar-apicol Taktic, Varachet Forte, Mavrirol, Protofil este necesara o copie dupa inregistrarea sanitar-veterinara a stupinei si o nota de comanda semnata de un medic veterinar.

  Daca nu dispuneti de o nota de comanda, acesta poate fi eliberata de medicul veterinar al firmei noastre contra sumei de 10 lei.

  tratament apicol

  Daca nu aveti stupina autorizata sanitar veterinar, putem sa va tratament apicol o farmacie veterinara care va poate vinde medicamente apicole, fara nota de comanda. Preturile sunt putin mai ridicate in comparatie cu depozitul nostru farmaceutic. Pentru eliberarea acestor medicamente  este necesara o copie dupa inregistrarea sanitar-veterinara a stupinei si o nota de comanda semnata de un medic veterinar.

  tratament apicol

  Va oferim consiliere pentru  obtinerea acestor documente.