RoboFlex™ 30cps | Good Days Therapy

Roboflex prospect

roboflex prospect

Mod de utilizare: In conditii normale, se iau 2 capsule pe zi in timpul meselor, dimineata si seara. In situatii deosebite sau pentru persoanele supraponderale, se roboflex prospect capsule pe zi, cate o capsula la fiecare ore, in timpul meselor.

Conditii de pastrare: A se pastra la temperatura camerei, la loc uscat.

roboflex prospect

Termen de valabilitate: 2 ani de la data fabricatiei. Contraindicatii: Nu se administreaza copiilor cu varsta de pana la 3 ani, femeilor insarcinate sau care alapteaza si persoanelor cu intoleranta individuala la oricare dintre ingrediente.

Luat conform modului de utilizare din prospect, nu prezinta reactii adverse cunoscute, precum manifestari nedorite la nivel gastrointestinal, hepatic, cardiovascular, circulator, renal, nu provoaca somnolenta, moleseala sau dependenta.

roboflex prospect

Nu contine substante hipnotice sau fitoestrogeni. Permis diabeticilor.

De la: D-na I. Dupa 2 luni au inceput sa apara primele efectele. Avand in vedere varsta, nici nu ma asteptam mai devreme. Am avut o prima operatie la spate in si o a doua in Chiar daca am facut operatie am ramas cu dureri in special dupa a doua.

Rahoveicorp 5, parter. Mobil: Web: roboflex.

roboflex prospect

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. Livrare oriunde in tara, in maximum 48 de ore de la plasarea comenzii! Pentru sanatatea ta zilnica: contact good-days.

Celadrin™ -- dna Minerva (Dima Gabriela) despre efectele directe ale produsului

A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor sub 3 ani. Toate produsele de pe acest site sunt avizate de Institutul de Bioresurse Alimentare roboflex prospect alimentare si Ministerul Sanatatii creme si lotiuni. Informatiile si produsele de pe acest site nu roboflex prospect rolul de a diagnostica, preveni sau trata diferite boli si nu inlocuiesc nevoia consultarii unui medic.

roboflex prospect

A se citi cu atentie prospectele produselor inainte de utilizare.