Dolorgiet gel analgezic, ml, Zdrovit : Farmacia Tei online

Pret dolorgiet, Dolorgiet gel | Pentru entorse, contuzii, dureri musculare si articulare

Conținutul

  osteoartrita genunchiului tratamentul acesteia

  Categorie Arhiva campanii Problemele articulare si musculare pot fi cauzate de diversi factori — obezitate, stres, procese inflamatorii sau pur si simplu uzura cauzata de procesul pret dolorgiet imbatranire. Intrucat acestea provoaca dureri mari, persoanele care se confrunta cu astfel de probleme se simt adesea limitate.

  In astfel de cazuri, ameliorarea rapida a durerii este esentiala pentru pacient, intrucat reprezinta primul pas spre recapatarea mobilitatii.

  simptomele artritei mâinilor

  DOLORGIET este un gel racoritor pentru uz extern, utilizat pentru tratamentul de sustinere in cazul durerilor musculare si articulare acute, in special in cazul contuziilor, intinderilor, entorselor si suprasolicitarii musculare. Utilizat conform instructiunilor, gelul analgezic DOLORGIET confera exact ce corpul nostru are nevoie pentru ameliorarea durerilor musculare si recapatarea pret dolorgiet, pentru a fi activi intreaga zi.

  clavicula deplasata

  Produsul contine ingrediente din surse naturale precum extract de arnica, ulei de jneapan, ulei de rozmarin si ulei de salvie ce amelioreaza durerile reumatice, musculare si articulare. Gelul se aplica direct pe piele la locul pret dolorgiet asigurand o usurare rapida a durerii si avand efecte antiinflamatorii, fara a impovara organismul in mod inutil.

  cremă articulară naturală