Carmol Reumato Gel rece antireumatic si antiinflamator 50ml

Carmol reumato. CARMOL REUMATO GEL 50ML

Alti clienti au cumparat si Este benefic in cazul artralgiilor dureri carmol reumato articulatiilor si in cazul mialgiilor dureri musculare dupa eforturi fizice sutinute. Carmol Reumato confera un efect calmant imediat, insotit de o stare de comfort indusa de senzatia de rece ce apare odata cu evaporarea progresiva si de durata a gelului. Produsul actioneaza eficient si in cazul durerilor aparute in urma eforturilor fizice acute, exacerbate sau prelungite, cat si a altor accidente care implica tesuturi musculo-articulare si tesuturi moi entorse, echimoze, luxatii, intinderi etc. Beneficii Stimuleaza reactia antiinflamatorie locala si contribuie la functionarea corecta a articulatiilor.

Acest produs este momentan indisponibil sau nu face parte din oferta Esteto. Descrierea produsului: Carmol Reumato Gel Biofarm, 50 ml: reduce durerile asociate reumatismului articular si nearticular si durerile cauzate de tensiunea musculara.

carmol reumato

Ideal pentru functionarea corecta a articulatiilor si in caz de accidentari, intinderi si luxatii minore, nevralgii, hiperestezii. Mod de utilizare: Gelul se aplica in strat subtire pe tegumentul zonelor dureroase.

carmol reumato

Aplicarea se poate repeta de ori pe zi. Se va evita administrarea pe zone cutanate extinse, in vederea evitarii absorbtiei sistematice a constituentilor produsului.

Carmol Reumato x 50 ml gel Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia Descriere Carmol Reumato x 50 ml gel - Catena Carmol Reumato gel este un produs ideal pentru reducerea disconfortului muscular din raceala si gripa sau de orice alta natura. De asemenea, este recomandat pentru tonifierea musculaturii la persoanele imobilizate sau cu mobilitate redusa. Reduce durerile articulare, nearticulare, tensiunea musculara, luxatiile minore, hiperesteziile.

Se va utiliza carmol reumato precautie la copii cu varsta sub 12 ani. Produsul este exclusiv pentru uz extern.

carmol reumato

Cantitate: 50 ml. Brand: Biofarm Fotografia afisata are caracter informativ. Specificatiile produselor sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati.

Antibiotice și antiinflamatoare naturale? Curcumin-Ghimbir-Ulei de oregano

Acestea precum si pretul pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie carmol reumato contractuala.