Evaluări din partea clienţilor

Articulatie sferica. Retele de socializare

ARTICULATII SFERICE, EX: GE 30

Cum se instalează o articulație sferică de presare după mai multe înlocuiri? O articulație sferică defectă în brațul de control al șinei este o sursă comună de manipulare a vehiculului și probleme de zgomot de suspensie.

Brațul de control instalat în Dacia Logan are o articulație sferică de presare.

  • De unde să cumpăraţi Articulații sferice Articulațiile sferice Timken sunt rulmenţi cu contact metal pe metal, alcătuiţi dintr-un inel interior rectificat sferic, inclus într-un inel exterior pereche, fără niciun fel de elemente de rulare.
  • Cum să alergi cu artroza articulației genunchiului

Dacă această articulație sferică a fost deja înlocuită de mai multe ori, materialul brațului de control va fi întins după apăsarea articulației sferice înăuntru și în afară de atâtea ori. Ca urmare, nu puteți instala și fixa în siguranță articulația sferică.

articulația cotului doare după tragere în sus

Când acesta e cazul, dacă brațul de suspensie a fost întins de înlocuirea pivoților de prea multe ori, o să fii forțat de nevoie să comanzi un braț complet nou. Dar dacă brațul este încă în condiție bună, nu va mai fi nevoie de un braț nou.

ungere rulment capsulat

Înlocuind numai pivotul și de exemplu, sudarea lui de braț categoric nu este o soluție. Asta va topi capacul de praf și inserturile de plastic, care va cauza distrugerea completă a piesei.

durere genunchi vreme rece

Sunt disponi-bile și pivoți separat pe piața pieselor de schimb, care din păcate, nu articulatie sferica garanta o instalare sigură. În situații ca acestea, nu poate fi garantată siguranța și din acest motiv ar trebui să articulatie sferica evitat mereu. Sidem articulatie sferica dezvoltat o soluție specială articulatie sferica patentată care asigură un răspuns la acestă problemă.

Este vorba despre un pivot care garantează stabilitate maximă.

come raddrizzare le dita delle mani

Pivotul e proiectat în așa fel încât piesa se fixează în loc când este apăsată în brațul de suspensie. Pentru a scoate o articulație sferică veche de pe un braț de control, trebuie mai întâi să separați brațul de control de suspensie și de cadrul mașinii.

Ştifturi cu articulaţie sferică

Mai multe metode pot fi utilizate pentru a îndepărta articulația sferică de pe brațul de control, dar un instrument de extragere este cel mai adesea recomandat pentru îndepărtarea articulației sferice. Articulatie sferica are un guler larg pe partea exterioară.

orteza chist sinovial

Când gulerul pivotu-lui vine peste marginea brațului de suspensie, pivotul se va fixa în poziție. O putem compara cu modul de functionare a unui ghimpe.

Articulaţie sferică cu filet interior dreapta DIN 71802 CS Oțel Zincat de dreapta M6XM6

Piesa este presată în poziție cu ușurință, dar nu poate fi separată la fel de ușor. Pivotul este setat complet in brațul de articulatie sferica. Cu alte cuvinte, putem folosi soluția Sidem pentru a înlocui pivotul în brațul de suspensie cu ușurință și siguranță. Notă: O aliniere trebuie efectuată întotdeauna după efectuarea oricăror reparații legate de suspendare.

puteți încălzi articulația cu artrita